łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjny barszcz czerwony z uszkami i majerankiem - rozgrzewająca, aromatyczna zupa idealna na wigilijny stół. Poznaj prosty przepis na klasyczną polską potrawę, która zachwyci całą rodzinę.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjny barszcz czerwony z grzybowym mieszkiem - świąteczna zupa z aromatycznym farszem grzybowym w sakiewce z naleśnika. Doskonały przepis na wyjątkowe okazje, z pełnym smakiem i elegancką prezentacją.
łatwe
60 min.
3 os.
Pyszny barszcz grzybowy z suszonych borowików lub podgrzybków na bulionie warzywnym. Idealna zupa na obiad, którą można podać z uszkami lub jako klarowny barszcz do picia z pasztecikami.
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjny barszcz z domowymi pierożkami z soczewicą - idealne połączenie smaków na rozgrzewający posiłek. Proste składniki i łatwy przepis na pyszne danie, które zadowoli każdego miłośnika polskiej kuchni.
łatwe
60 min.
3 os.
Tradycyjny barszczyk z kapuśniaczkami z ciasta francuskiego - pyszne połączenie aromatycznej zupy z chrupiącymi pasztecikami nadziewanymi kapustą, pieczarkami i pestkami dyni. Idealne danie na rodzinny obiad.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjny barszcz czerwony z uszkami i majerankiem - rozgrzewająca, aromatyczna zupa idealna na wigilijny stół. Poznaj prosty przepis na klasyczną polską potrawę, która zachwyci całą rodzinę.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjny barszcz czerwony z grzybowym mieszkiem - świąteczna zupa z aromatycznym farszem grzybowym w sakiewce z naleśnika. Doskonały przepis na wyjątkowe okazje, z pełnym smakiem i elegancką prezentacją.
łatwe
60 min.
3 os.
Pyszny barszcz grzybowy z suszonych borowików lub podgrzybków na bulionie warzywnym. Idealna zupa na obiad, którą można podać z uszkami lub jako klarowny barszcz do picia z pasztecikami.
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjny barszcz z domowymi pierożkami z soczewicą - idealne połączenie smaków na rozgrzewający posiłek. Proste składniki i łatwy przepis na pyszne danie, które zadowoli każdego miłośnika polskiej kuchni.
łatwe
60 min.
3 os.
Tradycyjny barszczyk z kapuśniaczkami z ciasta francuskiego - pyszne połączenie aromatycznej zupy z chrupiącymi pasztecikami nadziewanymi kapustą, pieczarkami i pestkami dyni. Idealne danie na rodzinny obiad.
