Wybierz danie
  • medium

    średnie

    60 min.

    4 os.

    Aromatyczny indyjski gulasz z soczewicą i boczniakami - pełen smaku, wegański przepis z dodatkiem warzyw, śliwek i mleczka kokosowego. Idealne danie jednogarnkowe na obiad lub kolację.

  • easy

    łatwe

    53 min.

    4 os.

    Pyszny ryż basmati i czerwony z kaszą gryczaną, zielonymi szparagami i groszkiem. Lekkie, zdrowe danie z aromatycznym sosem sałatkowym, czosnkiem i cebulą. Idealne na obiad lub kolację.

  • easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Soczysta włoska sztuka mięsa pieczona w aromatycznej marynacie z ziołami, oliwkami i pomidorami. Idealna na obiad z risotto. Łatwy przepis na wykwintne danie kuchni śródziemnomorskiej.

  • medium

    średnie

    60 min.

    4 os.

    Soczyste jagnięce kotleciki z grilla podane z aromatyczną soczewicą. Szybki przepis na eleganckie danie z marynatą z rozmarynu, musztardy i przypraw Knorr. Idealne na grilla lub kolację.

  • easy

    łatwe

    50 min.

    6 os.

    Soczysta polędwica wieprzowa z chrupiącą panierką chlebową, grillowana do perfekcji. Marynowana w aromatycznych ziołach i przyprawach, idealna na letnie grillowanie. Prosty przepis na wykwintne danie.

  • easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Soczyste uda kurczaka pieczone z chrupiącą fasolką szparagową i słodko-pikantnym sosem. Proste danie jednogarnkowe, idealne na rodzinny obiad. Łatwe w przygotowaniu, pełne aromatu i smaku.

  • Przepisy, ZupyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
    easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Pyszna kwaśna zupa z czerwoną fasolą, boczkiem i kapustą. Domowe danie jednogarnkowe gotowane na bulionie Knorr z dodatkiem ziemniaków i aromatycznych przypraw. Idealna na chłodne dni.

  • easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Soczyste szaszłyczki z owoców morza z grilla - połączenie delikatnych krewetek i ryby w aromatycznej marynacie z limonką i kolendrą. Szybkie danie z grilla gotowe w 30 minut. Idealne na letnie spotkania.

  • easy

    łatwe

    50 min.

    6 os.

    Soczysta wołowina z patelni z grzybami shitake w aromatycznym sosie sojowo-miodowym. Szybkie i pełne azjatyckich smaków danie, idealne do podania z ryżem. Kruche mięso i delikatne grzyby w doskonałym połączeniu.