łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjny gulasz wołowy z czerwonym winem, boczkiem i fasolą. Soczyste mięso duszone z warzywami i aromatycznym winem tworzy rozgrzewające, pełne smaku danie idealne na chłodne dni.
łatwe
50 min.
6 os.
Soczysta wołowina z patelni z grzybami shitake w aromatycznym sosie sojowo-miodowym. Szybkie i pełne azjatyckich smaków danie, idealne do podania z ryżem. Kruche mięso i delikatne grzyby w doskonałym połączeniu.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste steki z polędwicy wołowej z kremowym serem gorgonzola, podane z pieczonymi ziemniakami i pomidorkami. Proste i eleganckie danie, idealne na kolację lub grilla. Szybki przepis na wyjątkowy posiłek.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 czerwca, 2025
łatwe
60 min.
6 os.
Soczyste bitki wołowe z nadzieniem szpinakowym w aromatycznym sosie pomidorowym podane z kaszą gryczaną. Domowe danie obiadowe łączące delikatne mięso, zdrowy szpinak i wyrazisty sos.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszny domowy farsz do burrito z mielonym mięsem wołowym, papryką, fasolą i aromatycznymi przyprawami. Idealny przepis na meksykańskie danie, które możesz podać od razu lub zapiec w piekarniku.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszny strogonow z polędwicy wołowej z pieczarkami i śmietaną. Tradycyjny przepis na aromatyczne, delikatne mięso duszone w kremowym sosie - idealne danie obiadowe dla całej rodziny.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjne zrazy wołowe z pieczarkami w kremowym sosie - klasyczny przepis na soczystą wołowinę z grzybowym nadzieniem. Idealne danie obiadowe dla miłośników polskiej kuchni domowej.
średnie
60 min.
4 os.
Soczysta wołowina duszona podana z domowym sosem chrzanowym. Tradycyjny przepis na delikatne mięso gotowane z warzywami, doprawione esencją Knorr i serwowane z orzeźwiającym dodatkiem jogurtowego sosu.
łatwe
60 min.
6 os.
Wyraziste wołowe consommé - klasyczny, klarowny bulion przygotowany z kości, mięsa i przypieczonych warzyw. Idealny jako elegancka przystawka lub baza do zup. Tradycyjna receptura z nutą nowoczesności.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjny gulasz wołowy z czerwonym winem, boczkiem i fasolą. Soczyste mięso duszone z warzywami i aromatycznym winem tworzy rozgrzewające, pełne smaku danie idealne na chłodne dni.
łatwe
50 min.
6 os.
Soczysta wołowina z patelni z grzybami shitake w aromatycznym sosie sojowo-miodowym. Szybkie i pełne azjatyckich smaków danie, idealne do podania z ryżem. Kruche mięso i delikatne grzyby w doskonałym połączeniu.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste steki z polędwicy wołowej z kremowym serem gorgonzola, podane z pieczonymi ziemniakami i pomidorkami. Proste i eleganckie danie, idealne na kolację lub grilla. Szybki przepis na wyjątkowy posiłek.
łatwe
60 min.
6 os.
Soczyste bitki wołowe z nadzieniem szpinakowym w aromatycznym sosie pomidorowym podane z kaszą gryczaną. Domowe danie obiadowe łączące delikatne mięso, zdrowy szpinak i wyrazisty sos.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszny domowy farsz do burrito z mielonym mięsem wołowym, papryką, fasolą i aromatycznymi przyprawami. Idealny przepis na meksykańskie danie, które możesz podać od razu lub zapiec w piekarniku.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszny strogonow z polędwicy wołowej z pieczarkami i śmietaną. Tradycyjny przepis na aromatyczne, delikatne mięso duszone w kremowym sosie - idealne danie obiadowe dla całej rodziny.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjne zrazy wołowe z pieczarkami w kremowym sosie - klasyczny przepis na soczystą wołowinę z grzybowym nadzieniem. Idealne danie obiadowe dla miłośników polskiej kuchni domowej.
średnie
60 min.
4 os.
Soczysta wołowina duszona podana z domowym sosem chrzanowym. Tradycyjny przepis na delikatne mięso gotowane z warzywami, doprawione esencją Knorr i serwowane z orzeźwiającym dodatkiem jogurtowego sosu.
łatwe
60 min.
6 os.
Wyraziste wołowe consommé - klasyczny, klarowny bulion przygotowany z kości, mięsa i przypieczonych warzyw. Idealny jako elegancka przystawka lub baza do zup. Tradycyjna receptura z nutą nowoczesności.