łatwe
60 min.
4 os.
Soczysta pieczona karkówka z aromatem grzybów leśnych. Proste danie z wyrazistą marynatą ziołowo-grzybową, idealne na obiad rodzinny. Podawaj z ziemniakami lub kaszą dla pełni smaku.
łatwe
60 min.
6 os.
Pikantna karkówka panierowana z pieczarkami i cebulą w aromatycznym sosie. Soczyste, delikatne mięso zapiekane z warzywami to doskonała alternatywa dla tradycyjnych dań obiadowych. Idealna z kaszą lub ziemniakami.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 6 czerwca, 2025
łatwe
60 min.
6 os.
Soczysty pieczony schab ze śliwką w aromatycznym sosie majerankowym - tradycyjne polskie danie w nowej odsłonie. Idealne na niedzielny obiad, łączy słodkie i wytrawne smaki w domowym, pełnym aromatu wydaniu.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczysty pieczony schab z boczkiem wędzonym - tradycyjny polski przepis na wykwintne danie obiadowe. Idealne na niedzielny obiad z rodziną, a po wystudzeniu świetnie sprawdzi się jako domowa wędlina.
łatwe
50 min.
6 os.
Domowy klasyczny burger z soczystym mięsem grillowanym do perfekcji. Dowiedz się jak przygotować idealny kotlet, sos i dodatki, by stworzyć burgera jak z najlepszej restauracji. Prosty przepis na pyszny obiad!
łatwe
60 min.
5 os.
Odkryj Lahmacun - turecką pizzę z aromatycznym mięsnym farszem. Ten orientalny przysmak to doskonała alternatywa dla tradycyjnej pizzy. Łatwy przepis na egzotyczną podróż kulinarną, idealny na spotkania z przyjaciółmi.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczysta pieczona karkówka w kruszonym pieprzu - prosty przepis na aromatyczne danie mięsne. Idealna zarówno na ciepło z dodatkami, jak i na zimno jako przekąska. Kruche mięso z wyrazistym smakiem pieprzu.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczysta golonka pieczona w ciemnym piwie z aromatycznym sosem. Delikatne mięso gotowane w bulionie, marynowane w miodzie i musztardzie, a następnie zapiekane do złocistej perfekcji. Idealna na rodzinny obiad.
średnie
60 min.
6 os.
Tradycyjne pierogi z mięsem i grzybami suszonymi - wykwintna polska potrawa, idealna na rodzinne święta. Sekret tkwi w dodatkach, które nadają niepowtarzalny smak. Podawaj z barszczem lub podsmażone na złoto.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczysta pieczona karkówka z aromatem grzybów leśnych. Proste danie z wyrazistą marynatą ziołowo-grzybową, idealne na obiad rodzinny. Podawaj z ziemniakami lub kaszą dla pełni smaku.
łatwe
60 min.
6 os.
Pikantna karkówka panierowana z pieczarkami i cebulą w aromatycznym sosie. Soczyste, delikatne mięso zapiekane z warzywami to doskonała alternatywa dla tradycyjnych dań obiadowych. Idealna z kaszą lub ziemniakami.
łatwe
60 min.
6 os.
Soczysty pieczony schab ze śliwką w aromatycznym sosie majerankowym - tradycyjne polskie danie w nowej odsłonie. Idealne na niedzielny obiad, łączy słodkie i wytrawne smaki w domowym, pełnym aromatu wydaniu.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczysty pieczony schab z boczkiem wędzonym - tradycyjny polski przepis na wykwintne danie obiadowe. Idealne na niedzielny obiad z rodziną, a po wystudzeniu świetnie sprawdzi się jako domowa wędlina.
łatwe
50 min.
6 os.
Domowy klasyczny burger z soczystym mięsem grillowanym do perfekcji. Dowiedz się jak przygotować idealny kotlet, sos i dodatki, by stworzyć burgera jak z najlepszej restauracji. Prosty przepis na pyszny obiad!
łatwe
60 min.
5 os.
Odkryj Lahmacun - turecką pizzę z aromatycznym mięsnym farszem. Ten orientalny przysmak to doskonała alternatywa dla tradycyjnej pizzy. Łatwy przepis na egzotyczną podróż kulinarną, idealny na spotkania z przyjaciółmi.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczysta pieczona karkówka w kruszonym pieprzu - prosty przepis na aromatyczne danie mięsne. Idealna zarówno na ciepło z dodatkami, jak i na zimno jako przekąska. Kruche mięso z wyrazistym smakiem pieprzu.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczysta golonka pieczona w ciemnym piwie z aromatycznym sosem. Delikatne mięso gotowane w bulionie, marynowane w miodzie i musztardzie, a następnie zapiekane do złocistej perfekcji. Idealna na rodzinny obiad.
średnie
60 min.
6 os.
Tradycyjne pierogi z mięsem i grzybami suszonymi - wykwintna polska potrawa, idealna na rodzinne święta. Sekret tkwi w dodatkach, które nadają niepowtarzalny smak. Podawaj z barszczem lub podsmażone na złoto.