łatwe
45 min.
2 os.
Domowy sos z papryki i pomidorów - pyszny, gęsty dodatek do potraw. Przepis na tradycyjny sos pasteryzowany z dodatkiem orzechów, czosnku i cebuli. Idealny do przechowywania na zimę.
łatwe
45 min.
6 os.
Kremowa zupa dyniowa z karmelizowanym porem i mleczkiem kokosowym. Rozgrzewająca, aromatyczna, z nutą curry - idealny przepis na jesienny obiad, łatwy w przygotowaniu i pełen smaku.
średnie
45 min.
4 os.
Pyszna wegańska zapiekanka w wiejskim stylu z kremowym puree ziemniaczanym i aromatycznym sosem warzywnym. Idealne danie dla miłośników kuchni roślinnej, proste w przygotowaniu i pełne smaku.
łatwe
40 min.
4 os.
Pyszna kanapka z wegańskim sznyclem The Vegetarian Butcher, domowym sosem tzatziki i marynowaną cebulką. Szybki i soczysty przepis na roślinny fast food, który zachwyci smakiem i prostotą przygotowania.
łatwe
40 min.
8 os.
Pyszne ciasto marchewkowe z nutą curry, cynamonem i płatkami owsianymi. Wilgotne, aromatyczne i łatwe w przygotowaniu. Idealne na podwieczorek lub deser z dodatkiem świeżych jabłek i mięty.
łatwe
35 min.
4 os.
Aromatyczne curry z warzywami w kremowym sosie kokosowym z dodatkiem roślinnych kawałków a'la kurczaka, ananasa i groszku cukrowego. Pyszne danie z nutą limonki i świeżej kolendry.
średnie
45 min.
4 os.
Pyszna sałatka z kiełków bambusa z prażonym ryżem i sezamem. Orientalne smaki sosu z szalotki, czosnku i limonki doskonale komponują się z chrupiącą kapustą pekińską i świeżą miętą.
łatwe
35 min.
2 os.
Pyszny wegański sznycel z pieczonymi warzywami - proste i sycące danie dla miłośników kuchni roślinnej. Chrupiące ziemniaki, papryka i cebula doskonale komponują się z roślinnym sznyclem The Vegetarian Butcher.
średnie
45 min.
4 os.
Odkryj aromatyczną indyjską zupę pomidorową z imbirem, czosnkiem i przyprawami. Kremowa konsystencja dzięki mleku kokosowemu i jogurtowi. Szybki przepis na egzotyczną zupę, która rozgrzeje i zachwyci smakiem.
