łatwe
30 min.
3 os.
Pyszna meksykańska lasagne z Knorr Naturalnie smaczne - szybkie i aromatyczne danie z mięsem, warzywami i kolendrą, zapiekane warstwowo z plackami tortilli. Idealne na rodzinny obiad!
średnie
30 min.
6 os.
Domowa lasagne z soczystą wołowiną, kremowym ricotto i mozzarellą. Warstwowe danie zapiekane z pieczarkami i papryką, doprawione świeżą bazylią. Idealny przepis na rodzinny obiad.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne ziemniaczki a'la lasagne - warstwowa zapiekanka z mielonego mięsa, ziemniaków i włoszczyzny, przyprawiona ziołami i przykryta serem. Domowe danie z piekarnika gotowe w 20 minut!
średnie
30 min.
4 os.
Domowa zielona lasagne z warstwami makaronu, soczystym sosem bolońskim i kremowym beszamelem. Przepis krok po kroku na włoski przysmak zapiekany z serem, idealny na rodzinny obiad.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 30 kwietnia, 2025
Odkryj historię łazanek - tradycyjnego polskiego dania z włoskimi korzeniami. Poznaj ewolucję tego staropolskiego przysmaku, jego etymologię i kulturowe znaczenie w polskiej kuchni na przestrzeni wieków.
łatwe
30 min.
3 os.
Pyszna meksykańska lasagne z Knorr Naturalnie smaczne - szybkie i aromatyczne danie z mięsem, warzywami i kolendrą, zapiekane warstwowo z plackami tortilli. Idealne na rodzinny obiad!
średnie
30 min.
6 os.
Domowa lasagne z soczystą wołowiną, kremowym ricotto i mozzarellą. Warstwowe danie zapiekane z pieczarkami i papryką, doprawione świeżą bazylią. Idealny przepis na rodzinny obiad.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne ziemniaczki a'la lasagne - warstwowa zapiekanka z mielonego mięsa, ziemniaków i włoszczyzny, przyprawiona ziołami i przykryta serem. Domowe danie z piekarnika gotowe w 20 minut!
średnie
30 min.
4 os.
Domowa zielona lasagne z warstwami makaronu, soczystym sosem bolońskim i kremowym beszamelem. Przepis krok po kroku na włoski przysmak zapiekany z serem, idealny na rodzinny obiad.
Odkryj historię łazanek - tradycyjnego polskiego dania z włoskimi korzeniami. Poznaj ewolucję tego staropolskiego przysmaku, jego etymologię i kulturowe znaczenie w polskiej kuchni na przestrzeni wieków.