łatwe
30 min.
6 os.
Pyszna sałatka śledziowa z ziemniakami, fasolką szparagową i groszkiem, skropiona sosem majonezowo-musztardowym. Idealna propozycja na codzienny obiad lub świąteczny stół. Łatwa w przygotowaniu i pełna smaku.
łatwe
20 min.
4 os.
Pyszna sałatka śledziowa z ogórkami kiszonymi i orzechami włoskimi. Idealne połączenie smaków na świąteczny stół lub przyjęcie. Łatwy przepis na kremową sałatkę rybną z sosem na bazie majonezu i sera.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 9 czerwca, 2025
łatwe
20 min.
8 os.
Wykwintna sałatka śledziowa z rodzynkami, orzechami włoskimi i granatem. Słodko-pikantne połączenie z dresingiem na bazie majonezu i jogurtu. Idealna jako przystawka na świąteczny stół lub imprezę.
- Blog, Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 18 czerwca, 2025
łatwe
25 min.
4 os.
Odkryj wyjątkowe śledzie po japońsku - kremowa przekąska z jajkiem, groszkiem i cebulą. Szybki przepis na elegancką przystawkę idealną na święta, rodzinne spotkania i każdą okazję. Zaskocz gości oryginalnym smakiem!
łatwe
30 min.
5 os.
Domowe śledzie marynowane w occie z cebulą i marchewką - tradycyjna przekąska o wyrazistym smaku. Prosta receptura na pyszne śledzie, które przewyższą smakiem sklepowe odpowiedniki. Idealne na święta i rodzinne uroczystości.
łatwe
30 min.
3 os.
Pyszna sałatka śledziowa z jabłkiem, porem i ogórkami w kremowym sosie majonezowym. Tradycyjny przepis na aromatyczną przekąskę, która najlepiej smakuje po kilku godzinach w lodówce.
łatwe
30 min.
4 os.
Tradycyjna sałatka śledziowa z dodatkiem ogórków, jabłka i pieczarek. Kremowa dzięki połączeniu majonezu i śmietany. Idealna jako przystawka lub dodatek do chleba na świąteczny stół.
łatwe
30 min.
6 os.
Pyszna sałatka śledziowa z porem i pieczarkami, doprawiona kremowym sosem z majonezu i jogurtu. Idealna na przyjęcia i święta - smakuje najlepiej po całonocnym leżakowaniu w lodówce.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 14 czerwca, 2025
łatwe
30 min.
4 os.
Tradycyjne śledzie w słodko-kwaśnym sosie miodowo-pomidorowym. Prosta receptura z cebulą i koncentratem pomidorowym, idealna na święta lub jako przystawka. Danie wymaga kilku godzin marynowania dla najlepszego smaku.
łatwe
30 min.
6 os.
Pyszna sałatka śledziowa z ziemniakami, fasolką szparagową i groszkiem, skropiona sosem majonezowo-musztardowym. Idealna propozycja na codzienny obiad lub świąteczny stół. Łatwa w przygotowaniu i pełna smaku.
łatwe
20 min.
4 os.
Pyszna sałatka śledziowa z ogórkami kiszonymi i orzechami włoskimi. Idealne połączenie smaków na świąteczny stół lub przyjęcie. Łatwy przepis na kremową sałatkę rybną z sosem na bazie majonezu i sera.
łatwe
20 min.
8 os.
Wykwintna sałatka śledziowa z rodzynkami, orzechami włoskimi i granatem. Słodko-pikantne połączenie z dresingiem na bazie majonezu i jogurtu. Idealna jako przystawka na świąteczny stół lub imprezę.
łatwe
25 min.
4 os.
Odkryj wyjątkowe śledzie po japońsku - kremowa przekąska z jajkiem, groszkiem i cebulą. Szybki przepis na elegancką przystawkę idealną na święta, rodzinne spotkania i każdą okazję. Zaskocz gości oryginalnym smakiem!
łatwe
30 min.
5 os.
Domowe śledzie marynowane w occie z cebulą i marchewką - tradycyjna przekąska o wyrazistym smaku. Prosta receptura na pyszne śledzie, które przewyższą smakiem sklepowe odpowiedniki. Idealne na święta i rodzinne uroczystości.
łatwe
30 min.
3 os.
Pyszna sałatka śledziowa z jabłkiem, porem i ogórkami w kremowym sosie majonezowym. Tradycyjny przepis na aromatyczną przekąskę, która najlepiej smakuje po kilku godzinach w lodówce.
łatwe
30 min.
4 os.
Tradycyjna sałatka śledziowa z dodatkiem ogórków, jabłka i pieczarek. Kremowa dzięki połączeniu majonezu i śmietany. Idealna jako przystawka lub dodatek do chleba na świąteczny stół.
łatwe
30 min.
6 os.
Pyszna sałatka śledziowa z porem i pieczarkami, doprawiona kremowym sosem z majonezu i jogurtu. Idealna na przyjęcia i święta - smakuje najlepiej po całonocnym leżakowaniu w lodówce.
łatwe
30 min.
4 os.
Tradycyjne śledzie w słodko-kwaśnym sosie miodowo-pomidorowym. Prosta receptura z cebulą i koncentratem pomidorowym, idealna na święta lub jako przystawka. Danie wymaga kilku godzin marynowania dla najlepszego smaku.