średnie
30 min.
4 os.
Aksamitna zupa z bobu o intensywnym zielonym kolorze i wakacyjnym smaku. Gęsta, sycąca, idealna sama lub z grzankami z kozim serem. Poznaj sekret zachowania jej soczystej barwy podczas gotowania.
średnie
30 min.
2 os.
Domowy budyń z twarogu - kremowy deser przygotowany z mielonego sera, jajek i kaszy manny. Prosty przepis na tradycyjny przysmak gotowany w kąpieli wodnej, idealny na podwieczorek lub delikatny deser.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszna sałatka tuńczykowo-ananasowa z dodatkiem papryki, jajek i szczypiorku. Połączenie słodkiego ananasa i delikatnego tuńczyka, doprawione kostką Pietruszka Knorr tworzy orzeźwiający, lekki posiłek idealny na lato.
łatwe
30 min.
2 os.
Pyszne smażone grzyby z bobem - proste i aromatyczne danie z dodatkiem Mini kostki Czosnek Knorr. Idealne połączenie delikatnego bobu i soczystych grzybów smażonych na maśle. Szybki przepis na obiad lub kolację.
łatwe
30 min.
2 os.
Pyszna cytryna faszerowana tuńczykiem z ogórkiem kiszonym, majonezem i musztardą. Elegancka przekąska na przyjęcia, podawana na liściach sałaty. Prosty przepis na efektowną przystawkę.
łatwe
30 min.
1 os.
Pyszne, wegańskie kotleciki z bobu i komosy ryżowej - zdrowa alternatywa dla mięsa. Łatwe w przygotowaniu, pieczone w piekarniku, idealne na obiad lub kolację dla wegetarian i wegan.
łatwe
30 min.
2 os.
Soczyste zielone sznycle z filetu w aromatycznej panierce z natki pietruszki i czosnku. Szybki przepis na chrupiące kotlety smażone na maśle, idealne na obiad z surówką. Domowa kuchnia w najlepszym wydaniu!
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszna czerwona sałatka z tuńczykiem, pieczarkami i jajkami w aromatycznym sosie pomidorowym. Idealna na imprezę lub kolację. Łatwa w przygotowaniu, wymaga tylko schłodzenia przed podaniem.
Odkryj tajniki przygotowania perfekcyjnych syrników jak z profesjonalnej kuchni. Poznaj sprawdzone proporcje, techniki i składniki, które zapewnią wyjątkową teksturę i smak tych tradycyjnych placków twarogowych.
średnie
30 min.
4 os.
Aksamitna zupa z bobu o intensywnym zielonym kolorze i wakacyjnym smaku. Gęsta, sycąca, idealna sama lub z grzankami z kozim serem. Poznaj sekret zachowania jej soczystej barwy podczas gotowania.
średnie
30 min.
2 os.
Domowy budyń z twarogu - kremowy deser przygotowany z mielonego sera, jajek i kaszy manny. Prosty przepis na tradycyjny przysmak gotowany w kąpieli wodnej, idealny na podwieczorek lub delikatny deser.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszna sałatka tuńczykowo-ananasowa z dodatkiem papryki, jajek i szczypiorku. Połączenie słodkiego ananasa i delikatnego tuńczyka, doprawione kostką Pietruszka Knorr tworzy orzeźwiający, lekki posiłek idealny na lato.
łatwe
30 min.
2 os.
Pyszne smażone grzyby z bobem - proste i aromatyczne danie z dodatkiem Mini kostki Czosnek Knorr. Idealne połączenie delikatnego bobu i soczystych grzybów smażonych na maśle. Szybki przepis na obiad lub kolację.
łatwe
30 min.
2 os.
Pyszna cytryna faszerowana tuńczykiem z ogórkiem kiszonym, majonezem i musztardą. Elegancka przekąska na przyjęcia, podawana na liściach sałaty. Prosty przepis na efektowną przystawkę.
łatwe
30 min.
1 os.
Pyszne, wegańskie kotleciki z bobu i komosy ryżowej - zdrowa alternatywa dla mięsa. Łatwe w przygotowaniu, pieczone w piekarniku, idealne na obiad lub kolację dla wegetarian i wegan.
łatwe
30 min.
2 os.
Soczyste zielone sznycle z filetu w aromatycznej panierce z natki pietruszki i czosnku. Szybki przepis na chrupiące kotlety smażone na maśle, idealne na obiad z surówką. Domowa kuchnia w najlepszym wydaniu!
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszna czerwona sałatka z tuńczykiem, pieczarkami i jajkami w aromatycznym sosie pomidorowym. Idealna na imprezę lub kolację. Łatwa w przygotowaniu, wymaga tylko schłodzenia przed podaniem.
Odkryj tajniki przygotowania perfekcyjnych syrników jak z profesjonalnej kuchni. Poznaj sprawdzone proporcje, techniki i składniki, które zapewnią wyjątkową teksturę i smak tych tradycyjnych placków twarogowych.