łatwe
20 min.
4 os.
Pyszna warstwowa sałatka z tuńczykiem, awokado i jajkiem. Połączenie chrupiącej kapusty pekińskiej, kremowego awokado i delikatnego tuńczyka tworzy doskonałą kompozycję smaków. Idealna na obiad lub kolację!
łatwe
30 min.
4 os.
Orzeźwiający chłodnik z botwinki i młodego szpinaku - idealna letnia zupa na upalne dni. Prosty przepis z dodatkiem jajka na twardo i jogurtu, który zachwyci smakiem i kolorem. Szybkie i zdrowe danie.
średnie
30 min.
4 os.
Aksamitna zupa z bobu o intensywnym zielonym kolorze i wakacyjnym smaku. Gęsta, sycąca, idealna sama lub z grzankami z kozim serem. Poznaj sekret zachowania jej soczystej barwy podczas gotowania.
średnie
30 min.
6 os.
Pikantne faszerowane jalapenos z serem, zawinięte w chrupiący boczek i przyprawione czosnkiem, kminkiem i kolendrą. Doskonała przekąska z grilla, idealna na imprezę lub kolację.
łatwe
20 min.
4 os.
Pyszna warstwowa sałatka z tuńczykiem, awokado i jajkiem. Połączenie chrupiącej kapusty pekińskiej, kremowego awokado i delikatnego tuńczyka tworzy doskonałą kompozycję smaków. Idealna na obiad lub kolację!
łatwe
30 min.
4 os.
Orzeźwiający chłodnik z botwinki i młodego szpinaku - idealna letnia zupa na upalne dni. Prosty przepis z dodatkiem jajka na twardo i jogurtu, który zachwyci smakiem i kolorem. Szybkie i zdrowe danie.
średnie
30 min.
4 os.
Aksamitna zupa z bobu o intensywnym zielonym kolorze i wakacyjnym smaku. Gęsta, sycąca, idealna sama lub z grzankami z kozim serem. Poznaj sekret zachowania jej soczystej barwy podczas gotowania.
średnie
30 min.
6 os.
Pikantne faszerowane jalapenos z serem, zawinięte w chrupiący boczek i przyprawione czosnkiem, kminkiem i kolendrą. Doskonała przekąska z grilla, idealna na imprezę lub kolację.