- Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 30 czerwca, 2025
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne leczo wegetariańskie z dyni i tofu - kolorowe, sycące danie bez mięsa gotowe w 30 minut. Połączenie warzyw, tofu i przypraw tworzy idealny obiad dla wegetarian i miłośników kuchni roślinnej.
łatwe
20 min.
4 os.
Pyszna sałatka z tartej dyni z aromatyczną kolendrą i sosem paprykowo-ziołowym. Proste danie, które zachwyca smakiem i kolorem. Idealna propozycja na jesienny obiad lub kolację.
łatwe
30 min.
8 os.
Pyszna sałatka Tunacado z tuńczykiem, awokado i jajkami. Idealna propozycja na wykwintną przekąskę na przyjęcia. Łatwa w przygotowaniu, z kremowym sosem i świeżymi ziołami. Doskonała na lekki obiad.
łatwe
30 min.
6 os.
Aromatyczne ciasto dyniowo-pomarańczowe z nutą cynamonu i goździków. Idealne na święta i jesienne spotkania. Kremowa konsystencja dzięki pieczonej dyni hokkaido, orzeźwiający smak pomarańczy i proste wykonanie.
łatwe
30 min.
4 os.
Szybki i pyszny makaron z tuńczykiem i cukinią - idealne danie na obiad lub kolację. Kremowy sos carbonara, chrupiące warzywa i delikatny tuńczyk tworzą sycącą potrawę, którą przygotujesz w kilka minut.
łatwe
30 min.
4 os.
Kremowy makaron świderki w aksamitnym sosie dyniowym z prażonymi pestkami. Szybki i pyszny jesienny obiad, idealny dla miłośników dyni. Proste składniki, wyrazisty smak.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne zawijasy z dynią, serem i aromatycznymi przyprawami. Domowe paszteciki z chrupiącego ciasta z kremowym nadzieniem dyniowym to idealny pomysł na jesienny podwieczorek lub przekąskę na imprezę.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszna sałatka z dyni i ciecierzycy z sosem Knorr, syropem klonowym i kolendrą. Wzbogacona chrupiącymi orzechami i papryką. Idealna propozycja na zdrowy, kolorowy i sycący posiłek.
łatwe
40 min.
6 os.
Wykwintna sałatka z serem kozim, pieczoną dynią hokkaido, chrupiącym boczkiem i malinami. Połączenie słodkiej cebuli, orzechów laskowych i świeżego szpinaku tworzy doskonałą kompozycję smaków.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne leczo wegetariańskie z dyni i tofu - kolorowe, sycące danie bez mięsa gotowe w 30 minut. Połączenie warzyw, tofu i przypraw tworzy idealny obiad dla wegetarian i miłośników kuchni roślinnej.
łatwe
20 min.
4 os.
Pyszna sałatka z tartej dyni z aromatyczną kolendrą i sosem paprykowo-ziołowym. Proste danie, które zachwyca smakiem i kolorem. Idealna propozycja na jesienny obiad lub kolację.
łatwe
30 min.
8 os.
Pyszna sałatka Tunacado z tuńczykiem, awokado i jajkami. Idealna propozycja na wykwintną przekąskę na przyjęcia. Łatwa w przygotowaniu, z kremowym sosem i świeżymi ziołami. Doskonała na lekki obiad.
łatwe
30 min.
6 os.
Aromatyczne ciasto dyniowo-pomarańczowe z nutą cynamonu i goździków. Idealne na święta i jesienne spotkania. Kremowa konsystencja dzięki pieczonej dyni hokkaido, orzeźwiający smak pomarańczy i proste wykonanie.
łatwe
30 min.
4 os.
Szybki i pyszny makaron z tuńczykiem i cukinią - idealne danie na obiad lub kolację. Kremowy sos carbonara, chrupiące warzywa i delikatny tuńczyk tworzą sycącą potrawę, którą przygotujesz w kilka minut.
łatwe
30 min.
4 os.
Kremowy makaron świderki w aksamitnym sosie dyniowym z prażonymi pestkami. Szybki i pyszny jesienny obiad, idealny dla miłośników dyni. Proste składniki, wyrazisty smak.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne zawijasy z dynią, serem i aromatycznymi przyprawami. Domowe paszteciki z chrupiącego ciasta z kremowym nadzieniem dyniowym to idealny pomysł na jesienny podwieczorek lub przekąskę na imprezę.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszna sałatka z dyni i ciecierzycy z sosem Knorr, syropem klonowym i kolendrą. Wzbogacona chrupiącymi orzechami i papryką. Idealna propozycja na zdrowy, kolorowy i sycący posiłek.
łatwe
40 min.
6 os.
Wykwintna sałatka z serem kozim, pieczoną dynią hokkaido, chrupiącym boczkiem i malinami. Połączenie słodkiej cebuli, orzechów laskowych i świeżego szpinaku tworzy doskonałą kompozycję smaków.