średnie
90 min.
4 os.
Tradycyjna musaka z bakłażanem i mielonym mięsem wołowym. Aromatyczne danie śródziemnomorskie z nutą cynamonu i oregano, przygotowane warstwowo dla idealnego smaku. Doskonały przepis na rodzinny obiad.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 19 kwietnia, 2025
Odkryj sekrety tradycyjnej musaki - wielowarstwowej potrawy bałkańskiej popularnej w Grecji, Bułgarii i Turcji. Poznaj jej historię, składniki i techniki przygotowania tego śródziemnomorskiego przysmaku.
średnie
90 min.
4 os.
Tradycyjna musaka z bakłażanem i mielonym mięsem wołowym. Aromatyczne danie śródziemnomorskie z nutą cynamonu i oregano, przygotowane warstwowo dla idealnego smaku. Doskonały przepis na rodzinny obiad.
Odkryj sekrety tradycyjnej musaki - wielowarstwowej potrawy bałkańskiej popularnej w Grecji, Bułgarii i Turcji. Poznaj jej historię, składniki i techniki przygotowania tego śródziemnomorskiego przysmaku.