Skip to content
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty

Poradnik przechowywania

Wybierz danie
Wybierz danie
Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
Dieta
Pokaż (202)
Anuluj
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 23 czerwca, 2025
    Jak przechowywać natkę pietruszki na zimę – skuteczne metody mrożenia
    0 (0)

    Poznaj najskuteczniejsze metody mrożenia natki pietruszki, które pozwolą zachować jej świeżość i aromat przez całą zimę. Dowiedz się, jak prawidłowo przygotować zioła do zamrożenia w 2025 roku.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 23 czerwca, 2025
    Jak prawidłowo zamrozić kotlety – kompletny poradnik 2025
    0 (0)

    Dowiedz się jak prawidłowo zamrażać kotlety, by zachowały smak i teksturę. Poznaj najnowsze techniki przygotowania, wstępnego schładzania i przechowywania kotletów w 2025 roku. Kompletny poradnik dla każdego kucharza.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 21 czerwca, 2025
    Mrożenie rukoli krok po kroku – jak zachować świeżość i smak
    0 (0)

    Odkryj sprawdzone metody mrożenia rukoli, które pozwolą zachować jej pikantny smak i wartości odżywcze na dłużej. Praktyczny poradnik krok po kroku dla miłośników zdrowej kuchni i sezonowych warzyw liściowych.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Blog, Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 19 czerwca, 2025
    Jak pasteryzować leczo na zimę – sprawdzone metody wekowania 2025
    0 (0)

    Odkryj najnowsze, sprawdzone metody pasteryzacji leczo na zimę w 2025 roku. Dowiedz się, jak prawidłowo przygotować składniki, wekować i zachować smak letnich warzyw na chłodniejsze miesiące.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 18 czerwca, 2025
    Jak odświeżyć pączki by zachowały świeżość na drugi dzień
    0 (0)

    Odkryj sprawdzone sposoby na przywrócenie świeżości pączkom na drugi dzień. Poznaj techniki odgrzewania w piekarniku, które zapewnią chrupiącą polewę i zachowają miękkość ciasta. Idealne rozwiązanie dla miłośników słodkości!

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 17 czerwca, 2025
    Mrożenie ciast: co można, a czego nie warto zamrażać?
    0 (0)

    Dowiedz się, które ciasta można bezpiecznie zamrozić, a których nie warto. Poznaj optymalne techniki mrożenia wypieków, zachowując ich świeżość i smak na dłużej. Praktyczny poradnik dla miłośników domowego cukiernictwa.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 17 czerwca, 2025
    Przechowywanie arbuza w całości i po pokrojeniu – praktyczny poradnik
    0 (0)

    Dowiedz się jak prawidłowo przechowywać arbuza w całości i po pokrojeniu. Poznaj optymalne temperatury, miejsca i techniki, które przedłużą świeżość tego letniego przysmaku nawet do kilku tygodni.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 17 czerwca, 2025
    Jak przechowywać śliwki w domu – optymalne warunki świeżości
    0 (0)

    Odkryj sprawdzone metody przechowywania śliwek w domowych warunkach. Poznaj optymalne temperatury i poziomy wilgotności, które zapewnią Twoim owocom maksymalną świeżość i zachowanie wartości odżywczych na dłużej.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 17 czerwca, 2025
    Jak prawidłowo przechowywać olej z czarnuszki – praktyczny poradnik
    0 (0)

    Odkryj jak prawidłowo przechowywać olej z czarnuszki, aby zachować jego cenne właściwości zdrowotne. Poznaj praktyczne wskazówki dotyczące ochrony przed utlenianiem i wydłużenia trwałości tego wartościowego oleju.

  • image_pdfZapisz jako PDF
Poprzedni678Następny
  • Skontaktuj
  • O firmie
  • Dostawa
Kontakty i adres
Polska, 65-001, Zielona Góra, ul. Stanisława Staszica 9ab/u-9 (Główny sklep), ul. Lwowska 2 (Punkt sprzedaży)

+48794708333

info@multicook.zgora.pl
Godziny pracy
Poniedziałek - sobota 08:00 - 20:00, niedziela - nieczynne

© Copyright 2025 • Multi Cook Zielona Góra

Page load link
Go to Top