Skip to content
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty

Poradnik przechowywania

Wybierz danie
Wybierz danie
Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
Dieta
Pokaż (202)
Anuluj
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 4 lipca, 2025
    Kiszenie kapusty w słoikach vs w beczce – najlepsze terminy i metody
    0 (0)

    Odkryj najlepsze metody kiszenia kapusty w słoikach i beczce. Porównanie tradycyjnych technik, optymalne terminy i praktyczne wskazówki dla miłośników domowych kiszonek na rok 2025.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 4 lipca, 2025
    Miód nigdy się nie psuje: jak prawidłowo przechowywać na lata
    0 (0)

    Odkryj sekret wiecznej trwałości miodu i poznaj sprawdzone metody jego przechowywania. Dowiedz się, dlaczego miód nigdy się nie psuje i jak krystalizacja wpływa na jego właściwości odżywcze.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 4 lipca, 2025
    Jak mrozić truskawki: najlepsze sposoby na zachowanie smaku
    0 (0)

    Poznaj najlepsze metody mrożenia truskawek, które zachowają ich smak, kolor i wartości odżywcze. Praktyczne wskazówki dotyczące selekcji, przygotowania i przechowywania owoców na zimowe miesiące.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 4 lipca, 2025
    Jak przechowywać awokado w zależności od stopnia dojrzałości
    0 (0)

    Dowiedz się, jak prawidłowo przechowywać awokado w różnych stadiach dojrzałości. Poznaj optymalne temperatury i skuteczne metody, które przedłużą świeżość tego wartościowego owocu w 2025 roku.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 3 lipca, 2025
    Jak długo mrozić mięso i czy można to robić ponownie?
    0 (0)

    Dowiedz się, jak prawidłowo mrozić mięso, aby zachowało świeżość i wartości odżywcze. Poznaj zasady porcjowania, pakowania i przechowywania oraz sprawdź, czy można bezpiecznie zamrażać mięso ponownie.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 3 lipca, 2025
    Mrożenie gołąbków – jak przechowywać surowe i upieczone danie
    0 (0)

    Dowiedz się jak prawidłowo mrozić gołąbki - zarówno surowe jak i upieczone. Poznaj sprawdzone metody przechowywania, które zachowają smak i jakość tej tradycyjnej potrawy na dłużej.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 2 lipca, 2025
    Jak przygotować kapustę do gołąbków przed zamrożeniem
    0 (0)

    Dowiedz się, jak profesjonalnie przygotować kapustę do gołąbków przed zamrożeniem. Poznaj sprawdzone metody obróbki liści kapusty białej, które zachowają ich elastyczność i smak nawet po rozmrożeniu.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 2 lipca, 2025
    Jak mrozić szpinak – sprawdzone wskazówki na 2025 rok
    0 (0)

    Odkryj najnowsze metody mrożenia szpinaku na 2025 rok. Poznaj sprawdzone techniki przygotowania, które zachowają wartości odżywcze, smak i teksturę tego cennego warzywa przez wiele miesięcy.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 2 lipca, 2025
    Jak prawidłowo mrozić cukinię – kompletny poradnik 2025
    0 (0)

    Odkryj najnowsze metody mrożenia cukinii na 2025 rok. Poznaj sprawdzone techniki przygotowania, które zachowają wartości odżywcze i smak tego warzywa przez wiele miesięcy. Praktyczny poradnik dla każdego miłośnika domowych przetworów.

  • image_pdfZapisz jako PDF
Poprzedni456Następny
  • Skontaktuj
  • O firmie
  • Dostawa
Kontakty i adres
Polska, 65-001, Zielona Góra, ul. Stanisława Staszica 9ab/u-9 (Główny sklep), ul. Lwowska 2 (Punkt sprzedaży)

+48794708333

info@multicook.zgora.pl
Godziny pracy
Poniedziałek - sobota 08:00 - 20:00, niedziela - nieczynne

© Copyright 2025 • Multi Cook Zielona Góra

Page load link
Go to Top