Skip to content
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty

Przepisy na dania, czas przygotowania do 60 min

Filtrowane (18)
Wybierz danie
  • Zresetuj wszystko ×
  • Do 60 min ×
Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
Dieta
Pokaż (18)
Anuluj
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 21 lipca, 2025
    Zdrowe zamienniki masła w cieście i na kanapkach – praktyczny poradnik
    0 (0)

    Odkryj zdrowe zamienniki masła do wypieków i kanapek w 2025 roku. Poznaj zalety oleju kokosowego i innych alternatyw roślinnych, które poprawią smak potraw i wspomogą zdrowie. Praktyczne porady dla świadomych kucharzy.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 13 lipca, 2025
    Jak przechować liście selera na zimę – najlepsze metody mrożenia
    0 (0)

    Odkryj skuteczne metody mrożenia liści selera, które zachowają ich aromat i wartości odżywcze przez całą zimę. Poznaj sprawdzone techniki przygotowania i konserwacji tego cennego składnika kulinarnego na 2025 rok.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 30 czerwca, 2025
    Jak prawidłowo mrozić pierogi aby nie pękały – poradnik 2025
    0 (0)

    Odkryj sprawdzone metody mrożenia pierogów, które zapobiegają pękaniu ciasta. Nasz poradnik 2025 zawiera krok po kroku instrukcje prawidłowego przygotowania, ostudzenia i zabezpieczenia pierogów przed zamrożeniem.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 27 czerwca, 2025
    Jak mrozić krokiety bez panierki i panierowane – praktyczny poradnik
    0 (0)

    Dowiedz się, jak prawidłowo mrozić krokiety panierowane i bez panierki, aby zachowały swój smak i teksturę. Praktyczne wskazówki dotyczące przygotowania, schładzania i przechowywania krokietów w zamrażarce.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 23 czerwca, 2025
    Jak przechowywać natkę pietruszki na zimę – skuteczne metody mrożenia
    0 (0)

    Poznaj najskuteczniejsze metody mrożenia natki pietruszki, które pozwolą zachować jej świeżość i aromat przez całą zimę. Dowiedz się, jak prawidłowo przygotować zioła do zamrożenia w 2025 roku.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Blog, Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 19 czerwca, 2025
    Jak pasteryzować leczo na zimę – sprawdzone metody wekowania 2025
    0 (0)

    Odkryj najnowsze, sprawdzone metody pasteryzacji leczo na zimę w 2025 roku. Dowiedz się, jak prawidłowo przygotować składniki, wekować i zachować smak letnich warzyw na chłodniejsze miesiące.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 16 czerwca, 2025
    Jak zakonserwować czosnek niedźwiedzi na zimę – skuteczne metody
    0 (0)

    Poznaj skuteczne metody konserwacji czosnku niedźwiedziego na zimę 2025. Dowiedz się jak suszyć i przechowywać to aromatyczne zioło, zachowując jego intensywny smak i wartości odżywcze przez cały rok.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 14 czerwca, 2025
    Jak mrozić kopytka – najlepsze metody przechowywania na 2025 rok
    0 (0)

    Poznaj najskuteczniejsze metody mrożenia kopytek na 2025 rok. Dowiedz się, jak prawidłowo przygotować składniki, zachować idealną konsystencję i przedłużyć świeżość tych tradycyjnych polskich klusek ziemniaczanych.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulinarne triki i porady, Poradnik przechowywaniaOpublikowano dnia: 9 czerwca, 2025
    Jak ugotować dynię ze skórką – praktyczny poradnik 2025
    0 (0)

    Odkryj najnowsze metody gotowania dyni ze skórką w 2025 roku. Praktyczny poradnik krok po kroku, jak przygotować dynię z zachowaniem skórki, by wydobyć pełnię smaku i wartości odżywczych tego jesiennego warzywa.

  • image_pdfZapisz jako PDF
12Następny
  • Skontaktuj
  • O firmie
  • Dostawa
Kontakty i adres
Polska, 65-001, Zielona Góra, ul. Stanisława Staszica 9ab/u-9 (Główny sklep), ul. Lwowska 2 (Punkt sprzedaży)

+48794708333

info@multicook.zgora.pl
Godziny pracy
Poniedziałek - sobota 08:00 - 20:00, niedziela - nieczynne

© Copyright 2025 • Multi Cook Zielona Góra

Page load link
Go to Top