łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjna baba ziemniaczana z chrupiącą skórką i kremowym wnętrzem. Poznaj przepis na ten regionalny przysmak z boczkiem i przyprawami, idealny jako danie główne lub dodatek do mięs.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne knedle serowe z twarogu - tradycyjny przepis na rozpływające się w ustach kluski z okrasą cynamonową. Proste i szybkie w przygotowaniu danie, idealne na rodzinny obiad lub słodką przekąskę.
średnie
60 min.
6 os.
Pyszne knedle z truskawkami - tradycyjne danie z ciasta ziemniaczanego z owocowym nadzieniem. Idealne na słodki obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu, ekonomiczne i niezwykle smaczne z dodatkiem śmietany i mięty.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
łatwe
90 min.
6 os.
Pyszna babka ziemniaczana z chrupiących placków - alternatywne wykorzystanie gotowej mieszanki. Łatwy przepis z dodatkiem boczku i cebulki, pieczony do złocistej skórki. Idealne danie obiadowe dla całej rodziny.
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjna baba ziemniaczana z chrupiącą skórką i kremowym wnętrzem. Poznaj przepis na ten regionalny przysmak z boczkiem i przyprawami, idealny jako danie główne lub dodatek do mięs.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne knedle serowe z twarogu - tradycyjny przepis na rozpływające się w ustach kluski z okrasą cynamonową. Proste i szybkie w przygotowaniu danie, idealne na rodzinny obiad lub słodką przekąskę.
średnie
60 min.
6 os.
Pyszne knedle z truskawkami - tradycyjne danie z ciasta ziemniaczanego z owocowym nadzieniem. Idealne na słodki obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu, ekonomiczne i niezwykle smaczne z dodatkiem śmietany i mięty.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
łatwe
90 min.
6 os.
Pyszna babka ziemniaczana z chrupiących placków - alternatywne wykorzystanie gotowej mieszanki. Łatwy przepis z dodatkiem boczku i cebulki, pieczony do złocistej skórki. Idealne danie obiadowe dla całej rodziny.