- Zresetuj wszystko ×
- Bigos ×
- Bruschetta ×
- Brzoskwinie ×
- Carpaccio ×
- Cevapcici ×
- Chili ×
- Chili con carne ×
- Chilli ×
- Chinkali ×
- Ciasto ×
- Czekoladowe kule ×
- Fondant ×
- Fuczki ×
- Gołąbki ×
- Jajko ×
- Kabaczki ×
- Kociołek ×
- Krem z pomidorów ×
- Kurczak ×
- Lazania ×
- Łosoś zapiekany ×
- Miodowiec ×
- Pasztety ×
- Przekąska ×
- Pudding ×
- Pulpety ×
- Racuchy ×
- Ragout ×
- Roladki ×
- Ryba ×
- Sałata ×
- Sfincione ×
- Suflet ×
- Syrniki ×
- Tacos ×
- Tort ×
- Warzywa w pięciu smakach ×
- Wołowina po chińsku ×
- Brzoskwinie ×
- Buraki ×
- Chałwa ×
- Cukinia ×
- Cykoria ×
- Drobiowe ×
- Fasola ×
- Gruszki ×
- Jogurt grecki ×
- Kapusta ×
- Kawa ×
- Kura ×
- Kurki ×
- Mak ×
- Masło ×
- Mięta ×
- Mleko ×
- Mozzarella ×
- Okoń ×
- Parówki ×
- Penne ×
- Pepperoni ×
- Pomidor ×
- Por ×
- Poziomki ×
- Przyprawy ×
- Rumianek ×
- Sałata lodowa ×
- Ser feta ×
- Śledź ×
- Soczewica ×
- Szczupak ×
- Szpinak ×
- Tortellini ×
- Tuńczyk ×
- Twaróg ×
- Warzywa ×
- Zioła ×
Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
Dieta
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszna czerwona sałatka z tuńczykiem, pieczarkami i jajkami w aromatycznym sosie pomidorowym. Idealna na imprezę lub kolację. Łatwa w przygotowaniu, wymaga tylko schłodzenia przed podaniem.